1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή μέσω προσωπικού μηνύματος, στην σελίδα μας στο instagram dreamstyle.gr είτε στη σελίδα μας στο facebook Dream Style, είτε μέσω e- email στο info@dreamshoes.gr.

Προϋποθέσεις αλλαγής:

Το προϊόν δεν θα έχει χρησιμοποιηθεί.

Η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, ενώ σε περιόδους εκπτώσεων ή προσφορών εντός 3ων ημερολογιακών ημερών.

Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από το κατάστημα, μη χρησιμοποιημένο και χωρίς φθορές, όπως και η συσκευασία που συνοδεύει το προϊόν (κουτί).

Για την επιστροφή ή αλλαγή θα πρέπει το προϊόν να συσκευάζεται κατάλληλα -τοποθετείτε το προϊόν μέσα στο κουτί του και το κλείνετε μέσα σε μια σακούλα- έτσι ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αλλαγή του.

Η αλλαγή γίνεται με ανταλλαγή στο χώρο σας με το προϊόν αλλαγής χέρι με χέρι με τον διανομέα (courier).

Η διαδικασία αλλαγής γίνεται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Η πρώτη αλλαγή ανέρχεται στα 5€. Αν επιθυμείτε επιπλέον αλλαγή το κόστος είναι 6 ευρώ.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα πρέπει:

να μας επιστρέψετε το προϊόν πίσω είτε με οποιαδήποτε courier επιθυμείτε και δική σας χρέωση (εκτός ΕΛΤΑ courier και Ταχυδρομείο), είτε με τη γενική ταχυδρομική με την οποία συνεργαζόμαστε και χρέωση δική μας, απλά από το ποσό επιστροφής αφαιρούνται τα 6 ευρώ τα οποία επιβαρυνόμαστε.

Μόλις πραγματοποιήσετε την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να μας στείλετε με μήνυμα τον αριθμό αποστολής για να μπορούμε να παρακολουθήσουμε την πορεία του δέματος και τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού (iban, ονοματεπώνυμο δικαιούχου και σε ποια τράπεζα ανήκει).

Έπειτα η επιστροφή σας πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημέρων από την ημέρα παραλαβής του δέματος

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που επιστρέφετε. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από λογαριασμό μας στην Alpha Bank. Ενδέχεται να υπάρξουν κρατήσεις από την τράπεζα σας, και ενδεχόμενη καθυστέρηση, στην περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι σε τρίτη τράπεζα, εκτός της Alpha Bank. Η εταιρεία μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει (κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών) ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεται ο πελάτης κατά την λήψη των ποσών που επιστρέφονται

Σε περίοδο εκπτώσεων, προσφορών ή ειδικών τιμών, οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές.

Η αλλαγή των προϊόντων θα πρέπει, εφόσον πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας μεσώ προσωπικού μηνύματος στις σελίδες του καταστήματος που έχουν αναφερθεί παραπάνω,  αποκλειστικά με courier που θα σας υπoδείξει η εταιρεία μας.

Για τα προϊόντα που βρίσκονται σε προωθητικές ενέργειες όπως: Βlack Friday, Bazaar & Outlet ΔΕΝ γίνονται αλλαγές και επιστροφές χρημάτων.

ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις αλλαγής στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος «dreamstyle.gr» παραδόθηκε προϊόν σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν.

Η αλλαγή του είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-4827006 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00).

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις αλλαγής στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι το χρηματικό ποσό που έχετε καταβάλλει για το προϊόν ή με πρόσθετο χρηματικό ποσό αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του .

Η πρώτη αλλαγή έχει κόστος 4€ σε όλη την Ελλάδα, για κάθε επιπλέον αλλαγή το κόστος είναι 6€, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-4827006 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00).

  1. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας, θα πρέπει να ενημερώνετε αυθημερόν από τις 10:00-15:00 τηλεφωνικά στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-4827006 πριν την αποστολή και παράδοση στην εταιρεία courier, αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννόησης θα πραγματοποιείται η ακύρωση της παραγγελίας.

ΑΛΛΑΓΗ ΟΡΩΝ

Η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

  1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του dreamstyle.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit) και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verified by Visa ή SecureCode by Master Card τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τα τρία τελευταία νούμερα που βρίσκονται όπισθεν αυτής.

Αν τυχόν δεν τον θυμάστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με την τράπεζα σας για να σας τον υπενθυμίσει. Και πάλι σε περίπτωση που δεν θελήσετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε την αγορά σας με τη μέθοδο της αντικαταβολής.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e–Commerce” της AlphaBank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του πελάτη, από τον courier της συνεργαζόμενης εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή του ηλεκτρονικού καταστήματος «dreamstyle.gr». O πελάτης επιβαρύνεται με χρέωση των εξόδων αντικαταβολής 3,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%).

  1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας τη διαδικασία αποστολής.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες στην Αττική η αποστολή θα είναι 3,50 ευρώ και για χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς 4,50 ευρώ. Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος  ή αντικατάσταση (μέγεθος, χρώματος, σχεδίου κ.λπ.) θα υπάρχει επιβάρυνση 4,00 ευρώ (πρώτη αλλαγή) και 6,00 ευρώ (δεύτερη αλλαγή) για τα έξοδα αλλαγής και  επαναποστολής.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Το ηλεκτρονικό καταστήματος «dreamstyle.gr» επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών για την Ηπειρωτική Ελλάδα και νησιά (αναφερόμαστε πάντα για την παράδοση στις Πρωτεύουσες των Νομών και όχι σε απομακρυσμένες περιοχές), εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα και από 1 έως 8 εργάσιμες ημέρες για προϊόντα που βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, και βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής ή εξαντλήθηκε θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης ή για την μη διαθεσιμότητα του.

5.ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (NEWSLETTERS)

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «dreamstyle.gr» παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες να ενημερώνονται για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κ.λπ., με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «dreamstyle.gr» δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του ηλεκτρολογικού καταστήματος.

6.ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

Διατηρώντας το δικαίωμα το ηλεκτρονικό κατάστημα «dreamstyle.gr» να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης και κατέχοντας το δικαίωμα να αναθεωρεί και να ενημερώνει τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή κριθεί απαραίτητο. Οι αλλαγές αυτές, τροποποίησης, προσθήκης ή διαγραφής στους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης θα τίθενται σε ισχύ από τη στιγμή της εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα και θα ισχύουν από τη στιγμή αυτή και μετά.

Επίσης διατηρώντας το δικαίωμα οποιαδήποτε χρονική στιγμή μπορεί να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας χωρίς όμως από την ενέργειά του αυτή να επηρεάζονται οι επιβεβαιωμένες παραγγελίες προηγούμενων ημερών.

  1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.