Όροι Χρήσης

Πολιτική επιστροφών προϊόντων
  Στο dreamstyle θέλουμε να είστε πάντα χαρούμενοι για τις αγορές σας και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία.Είτε παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω:  
Όροι επιστροφής
 1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το dreamstyle.
 3. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:
α. Να μην έχει πλυθεί β. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο γ. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και δ. να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.
 1. Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.
Διαδικασία επιστροφής
  Α. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν:
 1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
 2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο info@dreamstyle.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε την αποδοχή της επιστροφής.
 3. Συμπληρώνετε το έντυπο επιστροφής που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία που παραλάβατε και μας το στέλνετε με email στο info@dreamstyle.gr όπως το συγκεκριμένο έντυπο πρέπει να συσκευαστεί μαζί με το προϊόν κατά την επιστροφή του.
 4. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 5. Για την επιθυμία σας να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε στο (210) 4957823 αναφέροντας ημερομηνία αγοράς όπως και την αιτιολογία της αλλαγής εντός της ως άνω προθεσμίας. Άν το προϊόν που παραλάβατε δεν είναι αυτό το οποίο παραγγείλατε ( άλλος κωδικός, σχέδιο, χρώμα κλπ. ) η επιστροφή και η αποστολή του νέου γίνεται με έξοδα δικά μας, η αν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα ,το νούμερο, η άλλο κωδικό για την πρώτη αλλαγή δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής για την επιστροφή του, επιβαρύνεστε όμως για τα έξοδα αποστολής της αλλαγής σας για όλη την Ελλάδα 5 ευρώ.
Β. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη, και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε, δεδομένου ότι τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το dreamstyle. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή του προϊόντος με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ courier και χρέωση παραλήπτη. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από λογαριασμό μας στην Alpha Bank. Ενδέχεται να υπάρξουν κρατήσεις από την τράπεζα σας, και ενδεχόμενη καθυστέρηση, στην περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι σε τρίτη τράπεζα, εκτός της Alpha Bank. Η εταιρεία μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει (κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών) ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεται ο πελάτης κατά την λήψη των ποσών που επιστρέφονται. Η μετέπειτα χρέωσή σας θα είναι 8 ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα ακόλουθα βήματα:
 1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
 2. Συμπληρώνετε το έντυπο και μας το στέλνετε με mail στο info@dreamstyle.gr
 3. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 4. Αποστέλλετε το δέμα βάσει του τρόπου που παραλάβατε, δηλαδή: με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ courier και χρέωση παραλήπτη. Η μετέπειτα χρέωσή θα είναι 8 ευρώ.
**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της επιστροφής. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-4957823 -Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι το κατάστημά μας Ξενοφώντος 39 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ,ΤΚ 18120
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας, θα πρέπει να ενημερώνετε αυθημερόν από τις 10:00-15:00 τηλεφωνικά στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 210-4957823 πριν την αποστολή και παράδοση στην εταιρεία courier, αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας και κατόπιν συνεννόησης θα πραγματοποιείται η ακύρωση της παραγγελίας.
ΑΛΛΑΓΗ ΟΡΩΝ
Η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.
 1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα: Το ηλεκτρονικό κατάστημα του dreamstyle.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit) και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verified by Visa ή SecureCode by Master Card τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τα τρία τελευταία νούμερα που βρίσκονται όπισθεν αυτής. Αν τυχόν δεν τον θυμάστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με την τράπεζα σας για να σας τον υπενθυμίσει. Και πάλι σε περίπτωση που δεν θελήσετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε την αγορά σας με τη μέθοδο της αντικαταβολής. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Viva Wallet Smart Checkout”
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Η πληρωμή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του πελάτη, από τον courier της συνεργαζόμενης εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή του ηλεκτρονικού καταστήματος «dreamstyle.gr». O πελάτης επιβαρύνεται με χρέωση των εξόδων αντικαταβολής 5 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%).
 1.  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας τη διαδικασία αποστολής.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ
Για παραγγελίες στην Ελλάδα η αποστολή κοστίζει 3 ευρώ και για χερσαίους και για νησιωτικούς προορισμούς. Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής. Το ηλεκτρονικό καταστήματος «dreamstyle.gr» επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών για την Ηπειρωτική Ελλάδα και νησιά (αναφερόμαστε πάντα για την παράδοση στις Πρωτεύουσες των Νομών και όχι σε απομακρυσμένες περιοχές), εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα και από 1 έως 8 εργάσιμες ημέρες για προϊόντα που βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, και βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής ή εξαντλήθηκε θα ενημερώνεστε έγκαιρα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης ή για την μη διαθεσιμότητα του.
5.ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (NEWSLETTERS)
Το ηλεκτρονικό κατάστημα «dreamstyle.gr» παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες να ενημερώνονται για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κ.λπ., με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα «dreamstyle.gr» δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του ηλεκτρολογικού καταστήματος.
6.ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ
Διατηρώντας το δικαίωμα το ηλεκτρονικό κατάστημα «dreamstyle.gr» να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης και κατέχοντας το δικαίωμα να αναθεωρεί και να ενημερώνει τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή κριθεί απαραίτητο. Οι αλλαγές αυτές, τροποποίησης, προσθήκης ή διαγραφής στους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης θα τίθενται σε ισχύ από τη στιγμή της εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα και θα ισχύουν από τη στιγμή αυτή και μετά. Επίσης διατηρώντας το δικαίωμα οποιαδήποτε χρονική στιγμή μπορεί να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας χωρίς όμως από την ενέργειά του αυτή να επηρεάζονται οι επιβεβαιωμένες παραγγελίες προηγούμενων ημερών.
 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Viva Wallet” της Viva Paymnts και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.