Καθαρισμός

Η εταιρεία Dream Style στα πλαίσια των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που προσφέρει για τα γυναικεία παπούτσια παρέχει και τη δυνατότητα περιποίησης και καθαρισμού δερμάτων.

Καθαρισμός και περιποίηση ανά είδος Δέρματος

Δέρμα Nubuck / Καστόρι (Suede)

Τα δέρματα Nubuck και Καστόρια (Suede) προτείνεται να καθαρίζονται με ειδική μαλακή βούρτσα. Ειδικά, σε λεκέδες και στίγματα, είναι προτιμότερο να εφαρμόζεται η ειδική γόμα καθαρισμού, για την απαλοιφή όλων των λεκέδων. Αν τα σανδάλια βραχούν, τα αφήνουμε να στεγνώσουν πάντα μακριά από εστίες θερμότητας σε φυσικές θερμοκρασίες, ενώ για να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε καλαπόδια ξύλινα και να αποφεύγονται τα συνθετικά, καθώς δεν έχουν την ιδιότητα να τραβάνε την υγρασία.

Ένας ακόμα τρόπος καθαρισμού είναι η τοποθέτηση του προϊόντος Talk σε κηλίδες (π.χ. από νερό). Εφαρμόστε άμεσα μια αρκετή ποσότητα Talk στην περιοχή του λεκέ και αφήστε το λίγη ώρα να δράσει. Το Talk, θα απορροφήσει την υγρασία με αποτέλεσμα να μειώσει αισθητά την όψη του στίγματος.

Λείο Δέρμα (Full Grain) / Κερωμένο Δέρμα

Στον συγκεκριμένο τύπο δέρματος η πρότασή μας είναι η χρήση ενός πανιού (προσοχή, όχι βρεγμένου) για τον λεκέ ή στίγμα που έχει δημιουργηθεί. Το δέρμα χρειάζεται γυάλισμα, ώστε να προστατεύεται από το νερό και τη σκόνη. Ένα προϊόν με βάση το κερί ή το λίπος φώκιας, συνήθως είναι κατάλληλο, όχι μόνο για να δημιουργήσει ένα αδιαβροχοποιημένο στρώμα στο δερμάτινο παπούτσι σας, αλλά και για να προστατευτεί το χρώμα του.

Συνοψίζοντας, λόγω της υψηλής ποιότητας των δερμάτων, χρειάζεται και υψηλή προσοχή για την μέγιστη αντοχή και δυνατή διατήρησή τους στο χρόνο. Σε κάθε περίπτωση, παραμένουμε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας για πληροφορίες και συμβουλές καθαρισμού και περιποίησης δερμάτων, ούτως ώστε τα σανδάλια σας να παραμένουν εντυπωσιακά σαν την πρώτη μέρα που τα αγοράσατε.

Μεγεθολόγιο