Γυναικεία Sneakers Loafers Μοκασίνια Μποτάκια

Καλάθι

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΣΑΝΔΑΛΙΑ & ΠΕΔΙΛΑ

 

Δερμάτινα σανδάλια Χονδρική

Γυναικεία δερμάτινα σανδάλια, πέδιλα, flatforms, σανδάλια φλατ, πλατφόρμες ψηλές, πλατφόρμες χαμηλές.

Παιδικά σανδάλια

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις για τις αγορές χονδρικής

1. Σε πόσες μέρες παραδίνεται η παραγγελία;

3-10 ημέρες

2.Ελάχιστη παραγγελία;

Άνω των 300€ για την πρώτη παραγγελία

3.Ποσότητες;

Μπορείτε να επιλέξετε έξι ζευγάρια ανά κωδικό και χρώμα σε όποια νούμερα θέλετε

4.Τρόποι πληρωμής

Κάρτα, τραπεζική κατάθεση. Στην επιλογή τραπεζική κατάθεση, η κατασκευή της παραγγελίας θα ξεκινάει αφού προεξοφληθεί το ποσό

5.Τρόπος αποστολής

Σε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία μας υποδείξετε

 

Η επιχείρηση στην πράξη


Έδρα της βιοτεχνίας
είναι ο Άγιος Ιωάννης Ρέντης . Το εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και ο ιδιοκτήτης της εγκατάστασης, δίνουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να εξυπηρετεί κάθε πελάτη, με συνέπεια στην ποιότητα, αλλά και στον χρόνο και τον τρόπο παράδοσης των προϊόντων, γεγονός που την κατατάσσει σε μια από τις κορυφαίες του είδους.

Γνήσια Ελληνικά δέρματα, τα οποία επεξεργάζονται σε ντόπια βυρσοδεψεία του Πειραιά, αποτελούν τη βάση για την κατασκευή εξ ολοκλήρου χειροποίητων σανδαλιών υψηλής ποιότητας, με τον παραδοσιακό τρόπο, τόσο στο φυσικό χρώμα του δέρματος το οποίο χρώμα διαφοροποιείται με το φως του ήλιου (χαρακτηριστικό του γνήσιου δέρματος), όσο και σε μια ποικιλία ακόμα χρωμάτων.

Οι σόλες των σανδαλιών κατασκευάζονται τόσο με τα Ελληνικά λάστιχα υψηλής ποιότητας & αντοχής “Έβα”, που κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη, όσο και με γνήσιο δέρμα για ιδιαίτερα ντελικάτο αποτέλεσμα.

Η Βιοτεχνία μας, έχει τη δυνατότητα παραγωγής 300- 400 ζευγαριών σανδαλιών καθημερινά, όπως επίσης και δυνατότητα κατασκευής νέων σχεδίων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων στα υποδήματα, όπου μπορούν να προμηθευτούν σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, που παρέχει την δυνατότητα της αποφυγής μεγάλων μη αναγκαίων παραγγελιών.

Έχουμε αποκτήσει μεγάλη πείρα στο κλάδο των υποδημάτων όλα αυτά τα χρόνια σαν κατασκευαστές γυναικείων και παιδικών υποδημάτων για τις απαιτήσεις της χονδρικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση που το επιθυμεί, να αποτυπώσει το λογότυπο της πάνω στα σανδάλια, με την τεχνική του Laser ή με την τεχνική της πυρογραφίας, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο, το δικό της μοναδικό brand.

Αγορές χονδρικής

Αν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσουμε συνεργασία συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και αφού ελεγχθεί, σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο ένας υπεύθυνος πελατών χονδρικής.

 

Επικοινωνία https://dreamstyle.gr/epikoinonia/