ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!

 ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Τρόποι πληρωμής 

ΕΛΛΑΔΑ 
  

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για ΟΛΕΣ τις παραγγελίες

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (επιβάρυνση +2 €): 
Πληρώνετε τον courier, κατά την παράδοση της παραγγελίας. 

 

Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα: 
Στο Dream Style δεχόμαστε όλες τις κάρτες VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express & Diners , όλων των τραπεζών, χωρίς καμιά εξτρά χρέωση. Τα στοιχεία των καρτών προστατεύονται μέσω συστήματος online ασφάλειας, το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα μεταφερθείς στο ασφαλές περιβάλλον του Viva Wallet για να εξοφλήσεις την παραγγελία σου συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία της κάρτας σου. Εφόσον η πληρωμή δεν εγκριθεί από την τράπεζα ή δεν ολοκληρωθεί για οποιοδήποτε λόγο, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα 30′ λεπτά από την καταχώρησή της και τα προϊόντα αποδεσμεύονται. 

Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν παραγγελίες που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας (ή της courier) ενημέρωση και έτσι οι παραγγελίες επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα παραλαμβάνουν μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά με εξόφληση μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας. 

 

Τρόποι αποστολής 

   ΕΛΛΑΔΑ 

  

Απλή Αποστολή: 
  

Τα προϊόντα  μας αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα. 

Παράδοση σε 3-6 εργάσιμες ημέρες. 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για ΟΛΕΣ τις παραγγελίες

 

BOX NOW express αποστολή σε 24ωρο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής: (Δωρεάν μεταφορικά) (Δωρεάν μεταφορικά 

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την BOX NOW σε 24ωρο μηχάνημα αυτόματης παραλαβής – locker. 

Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει 24 ώρες το 24ώρο. 

Για την παραλαβή της παραγγελίας αποστέλλεται ένα Pin στο κινητό με τον κωδικό που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα. 

Η παραγγελία παραμένει στην θυρίδα για 72 ώρες. 

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται με Πιστωτική /Χρεωστική κάρτα θα πρέπει να έχει προηγηθεί η έγκριση της πληρωμής. 

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν, για όλες τις παραγγελίες. 

 

Γενικές πληροφορίες: 
  

Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με την ώρα και ημέρα υποβολής της. Σε περίπτωση έλειψης stock, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης. Για προϊόντα που είναι διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται με βάση την επιλογή που έχετε κάνει 

*  Κατά περίπτωση 1-2 επιπλέον ημέρες για παραδόσεις στα νησιά, απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές 
  

Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας (ή της courier) ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα παραλαμβάνουν μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά με χρεωστική/πιστωτική κάρτα 

 

Διαδικασία αλλαγής 

Για την επιθυμία σας να αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε στο (210) 4827006 αναφέροντας ημερομηνία αγοράς όπως και την αιτιολογία της αλλαγής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Άν το προϊόν που παραλάβατε δεν είναι αυτό το οποίο παραγγείλατε ( άλλος κωδικός, σχέδιο, χρώμα κλπ. ) η επιστροφή και η αποστολή του νέου γίνεται με έξοδα δικά μας, η αν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα ,το νούμερο, η άλλο κωδικό επιβαρύνεστε με 5 ευρώ για τα έξοδα επιστροφής και αποστολής του νέου προϊόντος 

Συμπληρώνετε το έντυπο επιστροφής που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία που παραλάβατε και μας το στέλνετε με email στο info@dreamstyle.gr όπως το συγκεκριμένο έντυπο πρέπει να συσκευαστεί μαζί με το προϊόν κατά την επιστροφή του. 

 

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 

Οι επιστροφές χρημάτων έχουν κόστος 8€ που θα αφαιρείται, κατόπιν σχετικού συμψηφισμού, από το επιστρεφόμενο ποσό. 

 1 Συμπλήρωσε τη φόρμα επιστροφής προϊόντων που έλαβες με το πακέτο σου επιλέγοντας «επιστροφή χρημάτων» και τοποθέτησε την μαζί με τα προϊόντα στο δέμα για να μας τα επιστρέψεις. Αν έχεις πληρώσει με αντικαταβολή, συμπλήρωσε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού σου (IBAN) στο τέλος της φόρμας. 

2 Κάλεσε την  Γενική Ταχυδρομική  για να επιστρέψεις με δική μας χρέωση (επιλέγοντας χρέωση παραλήπτη) το δέμα σου στην διεύθυνση: Dream Style, Στρατηγού Μακρυγιάννη 28, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, ΤΚ18233, τηλ. 210 48 27 006. 
 
 
3 Όταν παραλάβουμε το προϊόν θα λάβεις σχετικό email, sms ή viber. Η επιστροφή χρημάτων ολοκληρώνεται εντός 14 εργάσιμων ημερών. Θα σε ενημερώσουμε με νέο email, sms ή viber όταν ολοκληρωθούν οι απαραίτητες από πλευράς μας ενέργειες. 

Αν αγόρασες κάτι από το φυσικό μας κατάστημα δεν ισχύει η επιλογή της επιστροφής χρημάτων. Έχεις την επιλογή να κάνεις αλλαγή σε οποιαδήποτε αγορά έχεις πραγματοποιήσει, έχοντας απαραιτήτως μαζί σου το παραστατικό αγοράς! 

 

                                            ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ 

  

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε. 

Είναι απαραίτητο μέσα στο δέμα της επιστροφής να συμπεριλάβετε τη φόρμα επιστροφής. Το ειδικό αυτό έντυπο επιστροφής υπήρχε στο αρχικό πακέτο που λάβατε. 

Στην περίπτωση που δεν έχετε πλέον το συγκεκριμένο έντυπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το customer support στο email info@dreamstyle.gr ή στο 210 4827006 

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 

  

Υλικά που θα χρειαστείτε: 

Η αρχική συσκευασία των προϊόντων 

Η φόρμα επιστροφής που παραλάβατε με την παραγγελία σας 

Μια courier bag ή σακούλα για την τοποθέτηση των επιστρεφόμενων προϊόντων 

Οδηγίες: 

  

Βήμα 1: Τοποθετήστε τα προϊόντα στην αρχική τους συσκευασία 

Προτού τοποθετήσετε τα προϊόντα στη συσκευασία, βεβαιωθείτε ότι είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχουν υποστεί ζημιά. 

Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία. Αυτό περιλαμβάνει το κουτί, τις ετικέτες και οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ συνοδεύει το προϊόν. 
  

Βήμα 2: Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής 
Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής που συνοδεύει την παραγγελία σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. 

  

Βήμα 3: Τοποθετήστε τα προϊόντα και τη φόρμα επιστροφής στη courier bag ή σακούλα 

Μόλις έχετε τοποθετήσει τα προϊόντα στην αρχική τους συσκευασία, τοποθετήστε τα προϊόντα και την φόρμα επιστροφής μέσα στην courier bag ή σακούλα. 

Βεβαιωθείτε πως η courier bag ή σακούλα είναι κλεισμένη και ασφαλής για τη μεταφορά. 

  

Είναι πολύ σημαντικό να μην καταστρέφετε την εργοστασιακή συσκευασία (κουτί) των παπουτσιών. 
Η αρχική συσκευασία παρέχει την κατάλληλη προστασία και αποτελεί μέρος της αξίας του προϊόντος. Η χρήση της σωστής συσκευασίας μειώνει τον κίνδυνο ζημιάς κατά την επιστροφή και εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα της υπηρεσίας μας. 
  

Μην γράφετε ή κολλάτε τίποτα στα κουτιά των παπουτσιών: 

Απλά μην γράφετε ή κολλάτε ετικέτες, voucher ή άλλα υλικά στην εργοστασιακή συσκευασία των παπουτσιών. Αυτό βοηθά να παραμείνει το κουτί σε καλή κατάσταση. 
  

Αποφύγετε να τυλίγετε τα κουτιά με ταινία συσκευασίας: 

Μην τυλίγετε τα κουτιά των παπουτσιών με ταινία ή άλλα υλικά. Η ταινία μπορεί να προκαλέσει ζημιές στο κουτί. 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Στην περίπτωση που αιτηθείτε επιστροφή χρημάτων υποχρεούστε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της συνεργαζόμενης με εμάς ταχυμεταφορικής – Γενική Ταχυδρομική. Υπάρχει κόστος μεταφορικών επιστροφής που ανέρχεται στα 8€ (πέντε ευρώ). Το ποσό αυτό δεν θα το καταβάλετε στην courier κατά την αποστολή, αλλά θα αφαιρεθεί – κατόπιν αντιλογισμού – κατά τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται σε λογαριασμό που μας υποδεικνύει ο πελάτης, και ενδέχεται να προκύψουν κρατήσεις και ενδεχόμενη καθυστέρηση, εάν ο λογαριασμός είναι σε τρίτη τράπεζα, εκτός της Alpha Bank. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των προϊόντων (δεν συμπεριλαμβάνονται άλλα έξοδα που τυχόν έχετε πληρώσει). Δεν γίνονται δεκτά δέματα από άλλες εταιρείες ταχυμεταφοράς. 

Θα πρέπει τα προϊόντα να βρίσκονται σε άρτια κατάσταση, πλήρη και χωρίς φθορές, όπως τα παραλάβατε και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις,έτσι ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια και να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά. 

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών. 

Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων αποκλειστικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική ή μέσω BOX NOW  και δεν γίνονται δεκτά δέματα από άλλες εταιρείες. 

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, κατά παράβαση του παραπάνω, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος. Για να μην υπάρξει η χρέωση των 8€, θα πρέπει να μας έχετε ενημερώσει γραπτώς με ηλεκτρονική αλληλογραφία (στο email info@dreamstyle.gr) κατά την αποστολή του δέματος. Σε αυτό το email θα πρέπει να μας παρέχετε τον αριθμό αποστολής του δέματος, τη μεταφορική εταιρεία με την οποία έχει σταλεί το δέμα, καθώς και την απόδειξη πληρωμής της αποστολής. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση, η εταιρεία μας δεν θα σας επιβαρύνει με το κόστος των μεταφορικών (8€) κατά τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όπως μη έγκαιρης ή ελλιπούς ενημέρωσης, η εταιρεία μας θα σας επιβαρύνει εξ ολοκλήρου με το κόστος των μεταφορικών (8€) σύμφωνα με τη συνήθη και μοναδικά αποδεκτή διαδικασία.  

Για την επιστροφή ή αντικατάσταση του εμπορεύματος θα λαμβάνεται υπόψη η αξία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς. 

Κατά την άσκηση του δικαιώματος της επιστροφής, η επιστροφή των εμπορευμάτων θα γίνεται στις αποθήκες μας. Δηλαδή να σημειωθεί ως τόπος παράδοσης η διεύθυνση Dream Style, Στρατηγού Μακρυγιάννη 28, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, ΤΚ18233, τηλ. 210 48 27 006. Για αυτόν τον λόγο, η επιστροφή εμπορευμάτων μέσω απλού δέματος ΕΛΤΑ δεν είναι αποδεκτός τρόπος αποστολής της επιστροφής από τον πελάτη. 

Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές για τα εξής: 

Eσώρουχα και συναφή προϊόντα. 

Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν παραληφθεί και πληρωθεί στο φυσικό κατάστημα, το δικαίωμα επιστροφής δεν εφαρμόζεται εξ αποστάσεως, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε εξ αποστάσεως. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή, εντός 10 ημερών, αποκλειστικά στο φυσικό κατάστημα. 

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που επιστρέφετε. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από λογαριασμό μας στην Alpha Bank. Ενδέχεται να υπάρξουν κρατήσεις από την τράπεζα σας, και ενδεχόμενη καθυστέρηση, στην περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι σε τρίτη τράπεζα, εκτός της Alpha Bank. Η εταιρεία μας δεν υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα που χρεώνει (κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών) ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που συνεργάζεται ο πελάτης κατά την λήψη των ποσών που επιστρέφονται. 

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος. 

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα μας, σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας ή υπάρχει ελάττωμα μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα χωρίς καμία επιβάρυνση. 

Στην περίπτωση της προσφοράς 1+1 στην μισή τιμή, αν αιτηθείτε επιστροφή χρημάτων για ένα προϊόν κανονικής αξίας, θα πρέπει να επιστρέψετε και το προϊόν που αγοράσατε με τη μισή τιμή, διότι αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της συγκεκριμένης προσφοράς.